Annonse:

Ansvarlig redaktør Erik Waatland og journalist Elisabeth Gulbrandsen i SALG24.
Ansvarlig redaktør Erik Waatland og journalist Elisabeth Gulbrandsen i SALG24.

3 grunner til at du bør lyse ut ledige jobber i SALG24s stillingsportal

Norges eneste nettavis for salgs- og markedsfolk gir deg muligheten til å treffe målrettet med stillingsannonser, bannere og mye annet.

Publisert

1. Modus. Hvis du annonserer etter ledige stillinger i SALG24, treffer du salgs- og markedsfolk som ikke nødvendigvis aktivt søker etter jobb. Det er en målgruppe mange ønsker å treffe - og som er vanskelig å få tak på andre plattformer. Gjør som DnB, NorgesEnergi, Sector Alarm, Fortum og en rekke andre - prøv en stillingsannonse i SALG24 i dag.

Hva sier kundene våre om oss?

2. Effekt. Vi legger ikke bare ut stillingen din i portalen vår - vi jobber utrettelig med å skape effekt gjennom sosiale medier som Facebook, Instagram og Linkedin.

Gjennom vårt salgs- og innholdsbyrå Partner24 bruker vi vår kjennskap til målgruppen ved å synliggjøre annonsen din overfor våre lesere. Dette er inkludert i prisen når du kjøper annonse hos oss. Alt du trenger å gjøre er å bestille, så tar vi resten.

3. Tillit. I en jungel av kanaler som har til hensikt å selge deg noe til enhver tid, så skiller vi oss ut ved at vi jobber primært med journalistikk. Det gjør at vi har høy troverdighet i bransjen. Gjennom medlemskap i Norsk Redaktørforening og Fagpressen, arbeider vi etter pressens etiske prinsipper og er underlagt Vær varsom-plakaten. Vår journalistikk er ikke til salgs.

Hvis dette høres spennende ut, så ikke nøl med å se på produktene våre og ta kontakt med våre kommersielt ansatte, så vil vi kunne sy sammen en pakke som passer ditt behov.

Powered by Labrador CMS