Annonse:

Hva trender i B2B-markedet?

Torsdag 3.november inviterer Salg24 til halvdagsseminar på Vika kino. Temaet for dagen er B2B salgstrender, og vi får høre fra relevante aktører hvilke tendenser de ser i markedet i 2022.

Om eventet:

Når: Torsdag 3.november kl. 08:00

Hvor: Ruseløkka 14, 0251, Oslo

Pris: 2200,-

Påmelding her

Vi vet at kundene i dag sitter på langt mer informasjon enn de tidligere gjorde. Hva har dette å si for B2B-salgsprosesser, og hvilke andre tendenser ser vi i B2B-markedet i 2022?

Salg24 inviterer til en faglig formiddag med fokus B2B salgstrender hvor vi hører fra ulike aktører som mestrer dette og vi hører om aktuelle trender i markedet. Det vil også bli foredrag som ser på nye løsninger som potensielt kan revolusjonere måten bedrifter i dag jobber med salg på.

Future Ready, STI og Inbound

En av aktørene du kan glede deg til å høre fra er Future Ready. De har utarbeidet et verktøy for å hjelpe organisasjoner som driver med salg og kundeservice ved å gi deres ansatte tilgang på læring når det virkelig trengs. Dette produktet er svaret på fremtidens løsning for selgere, hvor kunstig intelligens er et av nøkkelordene for verktøyet. Et foredrag du ikke vil gå glipp av.

I løpet av formiddagen vil vi også høre fra Inbound som er eksperter på B2B markedsføring, og STI som bruker innsikt og analyse til å hjelpe bedrifter med å vinne nye, og for å beholde eksisterende bedriftskunder.

Det blir velkomst og registrering fra 08:00 før det faglige programmet starter 08:30.

Bestill din early-bird billett til 1575kr. allerede i dag og spar 625kr. Tilbudet gjelder frem til 1. oktober.

Fullstending program er under arbeid og vil lanseres i løpet av kort tid.

Powered by Labrador CMS